Anlık Bildirim

Samsung'un yeni giriş seviyesi modeli Galaxy On5 ortaya çıktı

Samsung yeni giriş seviye modeli Galaxy On5'i yanlışlıkla kendi web sitesinde listeledi. Üretici her ne kadar hatanın farkına varıp sayfayı kaldırsa da Galaxy On5'in tüm detayları ortaya çıktı
Samsung'un yeni akıllı telefonları Galaxy On5 henüz resmi sayılmaz, ancak Güney Koreli üretici kısa bir süre için de olsa akıllı telefonu internet sayfasında listeleyerek özelliklerini ve çıkışını bir anlamda resmileştirdi. Olayın fark edilmesi üzerine sayfalar hızlıca kaldırıldı ancak Galaxy On5'in fotoğrafları ve özellikleri çoktan yüzlerce kişi tarafından kaydedilmişti. Bir üst model olan Galaxy On7'nin ise yalnızca kullanma kılavuzu indirildi.
Galaxy On5 modeli Samsung'dan alıştığımız giriş modeli tasarımıyla birlikte geliyor. Çerçevelerde ve kenarlarda bazı düzenlemeler yapılırken arka kapakta ilk olarak Galaxy Note 3'de gördüğümüz suni deriyi görüyoruz. 142.3 x 72.1 x 8.5mm boyutlarındaki akıllı telefon 5" boyutunda HD çözünürlük sunabilen TFT LCD panele sahip.
Samsung'un yeni giriş seviyesi modeli Galaxy On5 ortaya çıktı
 
Teknik özellik kısmında ise 8 sekirdeli bir çipsetten bahsedilmiş. Exynos serisinde olması muhtemelen bu çipsete 1.5 GB bellek 8 GB depolama alanı eşlik ediyor. 8 GB'lık alanın tamamı tüketicilere kalmasa da MicroSD kart desteği sayesinde kullanıcılar bu alanı arttırabilecekler.
Arka kısımdaki 8 MP'lik ana kamera Full HD video kaydı yapabilirken, ön tarafta da 5MP'lik bir kamera tercih edilmiş. Çıkarılabilir 2,600mAh kapasiteli bataryaya sahip akıllı telefon yaklaşık 155 dolarlık bir fiyata sahip olacak. 

Galaxy On7 modelinin kullanma kılavuzuna baktığımızda ise 5.5" ekran ve yine 720p çözünürlüğü görüyoruz. Ana kamera çözünürlüğü 13 MP'e yükseltilirken batarya kapasitesi de 3000 mAh'a çıkarılmış. Şimdilik bilinen özellikler bunlar ancak çipsetin Galaxy On5 ile aynı olacağı tahmin ediliyor. Galaxy On7 modelinin fiyatı ise 200 dolar seviyesinde olacak.

Güncelleme: Akıllı telefonun MicroSD kart desteğine sahip olacak. İçerik bu şekilde düzenlendi.
Samsung'un yeni giriş seviyesi modeli Galaxy On5 ortaya çıktı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2859 kez okundu.
24 kişi, toplam 26 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim