Anlık Bildirim

SanDisk dünyanın en küçük 1 TB USB-C ve 256 GB USB 3.1 flaş sürücülerini tanıttı

SanDisk bu yılki CES 2018'de dünyanın en küçük 1 TB kapasiteli USB-C flaş sürücüsünü tanıttı. Şirket ayrıca dünyanın en küçük 256 GB USB 3.1 flaş sürücünü de sahneye çıkardı.
Veri depolama çözümleri sunan SanDisk, şimdiye kadarki en yüksek depolama kapasitesine sahip dünyanın en küçük USB flaş sürücüsünü sahneye çıkardı. Şirket bu yılki CES fuarında 1 TB kapasiteli USB Type-C flaş sürücüsü duyurdu.
Şu anda en büyük (depolama açısından) flaş bellek rekoru 2 TB kapasiteye ulaşmayı başaran Kingston'a ait. Ancak 1 TB kapasiteyi dünyanın en küçük USB sürücüsüne sığdırmayı başaran SanDisk bu konuda büyük bir ilerleme kaydetmiş durumda.
Okuma ve yazma hızları gibi teknik detayları açıklamayan şirket sergilenen ürünün bir prototip olduğunu söyledi. SanDisk muhtemelen diğer ayrıntıları, ürünü piyasaya sürülmeye hazır hale getirdikten sonra paylaşacak. Fiyat etiketi hakkında konuşmak için çok erken ancak ucuz olmasını beklemek de hayalcilik olur.

Dünyanın en küçük 256 GB USB sürücüsü de duyuruldu

Şirket ayrıca dünyanın en küçük 256 GB USB 3.1 flaş sürücüsünü de tanıttı. Bu özel model, halihazırda bulunan SanDisk Ultra Fit USB 3.1 serisine dahil olacak ve bu yılın ilerleyen zamanlarında piyasada olacak.
SanDisk 256 GB kapasiteli sürücüye 14.000 fotoğraf, 10 saatlik Full HD video, 16.000 şarkı sığdırılabileceğini ve geri kalan 64 GB'lık depolama alanının da diğer dosyalar için kullanılabileceğini belirtti.
Aynı serideki diğer flaş sürücülerin özelliklerini göz önüne alırsak maksimum okuma hızı 130 MB/sn olacak gibi görünüyor. SanDisk, 256 GB USB 3.1 flaş sürücüsünü 149.99 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim