Anlık Bildirim

Japon soğutma çözümleri üreticisi Scythe kule tipindeki Katana 5 işlemci soğutucusunu duyurdu. Kompakt yapısıyla alan sıkıntısı çekilen kasalar için birebir görünen Katana 5 diğer yandan soğutma kapasitesiyle de güçlü sistemlere de hitap ediyor.

Asimetrik tasarım

3 adet bakır soğutucu borunun yer aldığı Katana 5’in tabanı nikelle kaplanmış ki bu sayede soğutucu daha uzun ömürlü hale gelmiş. Baktığımızda ilk göze çarpan bir diğer detaysa modelin asimetrik yapısı. Bu dizaynla farklı anakartlarla ve RAM kitleriyle en iyi uyumluluğun amaçlandığını belirtelim.
Scythe, Katana 5 işlemci soğutucusunu duyurdu
 

Kaze Flex 

Modeln Üzerinde yer alan fan ise Scythe’nin kendi geliştirdiği Kaze Flex, 92 mm çapındaki bu fan 300 ila 2300 RPM arasında değişen bir devir aralığına sahip ki bu değerlerde maksimum 48 CFM hava üfleyebiliyor. 7.35~22.46 Pa arasında değişen statik basınca sahip Kaze Flex 92 mm’ın ulaştığı maksimum gürültü seviyesi ise 28.82 dBA olarak ölçülmüş.
Scythe, Katana 5 işlemci soğutucusunu duyurdu
 

Sessiz ve uzun ömürlü 

Ayrıca akışkan ortamda çalışan lehimli mil yatağına sahip fanın 120 000 saat gibi oldukça uzun bir kullanım ömrüne sahipken, Scythe sessizliğe önem veren kullanıcılar için titreşim önleyici kauçuk sabitleyicileri de kutu içeriğine dahil etmeyi ihmal etmemiş.
Oldukça geniş bir soket uyumluluğu sunan Katana 5, Intel tarafında LGA775, LGA115X ve LGA1366 soketlerini desteklerken AMD cephesinde ise AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1, FM2, FM2+ ve AM4’ü görmekteyiz. Son olarak Scythe Katana 5’in vergiler hariç 23.5 Euro’luk fiyat etiketiyle raflardaki yerini aldığını aktaralım.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim