Anlık Bildirim

Sesli bildirim yapabilen yeni iOS uyumlu alarm uygulaması: Today


Sıradan alarm uygulamalarının sunduklarını sesli bildirim desteğiyle geride bırakan ve iOS 7 işletim sistemli iPhone, iPad ve iPod Touch cihazlar üzerinde çalışabilen yeni uygulamalardan Today, Apple App store üzerinde kullanıma sunuldu.
Andrew Hart tarafından hazırlanan Today, kişilerin ayarladıkları içerikleri belirlenen alarm saatinde sesli olarak bildirebiliyor. Yani örneğin akşamdan gerekli ayarlamaları yapıp uykuya yatan bir kişi, alarm saati geldiğinde geçen süre içerisinde gerçekleşen haber gelişmelerini, Twitter ya da Facebook etkileşimlerini, günün hava durumunu ve e-posta bilgilerini sesli olarak dinleyebiliyor. Aynı zamanda kişinin güç içerisinde yapacağı işleri de sesli olarak bildiren uygulama, çoğu bilim kurgu filminde karşımıza çıkan yapıyı gerçeğe dönüştürüyor. Today aynı zamanda birçok özel kişiselleştirme ve düzenleme seçeneği içeriyor.
5,49 TL fiyat etiketiyle satılan alınabilen Today uygulamasına direkt olarak buradan ulaşabilir, hakkında hazırlanan açıklayıcı tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim