Anlık Bildirim

SilverStone kule tipi Krypton KR02 soğutucusunu duyurdu

SilverStone 92 mm fanla desteklediği yeni kule tipi soğutucusu Krypton KR02 ile kompakt sistem sahibi kullanıcılara yeni bir seçenek sunuyor. Soğutucunun detayları haberimizde.
Kule tipi soğutucular hız aşırtma için oldukça etkili bir seçenek. Buna karşın kapladığı alan nedeniyle kompakt sistemler bu tarz soğutuculara pek elverişli değiller. SilverStone hem küçük hem de performanslı bir sistem kurmak isteyenlere yeni duyurduğu çözümüyle göz kırpıyor.


Tayvanlı soğutucu ürünleri üreticisi SilverStone’un geliştirdiği Krypton KR02, 92 mm x 125 mm x 51 mm ölçülerinde, 3 adet 6 mm’lik bakır ısı borusunun ısıyı işlemci üzerinden soğutucu bloğa ilettiği kule tipi bir soğutucu.
Ek olarak taban yüzeyinde tamamen bakırın tercih edilirken tabanın hemen üzerinde yer alan fin yapısındaki ısı dağıtıcı sayesinde ısının alandan olabildiğince hızlı bir şekilde uzaklaştırılması amaçlanmış.
Alüminyum yaprakları soğutmakla görevli 92 mm’lik PWM kontrollü fan 800 ila 2800 RPM hızlarında çalışırken 15.12-56.1 CFM arası havayı itebiliyor. Ayrıca 13.6 dB ile 34.8 dB arasında gürültü seviyesine sahip fan için SilverStone’un biçtiği ömürse 40 000 saat.

AM4 soketi için ek satın alma  

Diğer yandan Intel tarafında LGA 2066 soketinin yanı sıra LGA 115X soketleriyle uyumluluk gösteren soğutma çözümünü AM4 soketiyle kullanabilmeniz için ek olarak bir kit satın almanız gerekiyor. Son olarak 380 gramlık ağırlığa sahip soğutucunun fiyatlandırmasına dair bir bilgi henüz mevcut değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim