Anlık Bildirim

Snapdragon 800 işlemcili bir Galaxy S4 benchmark skorlarında ortaya çıktı

Snapdragon 800 işlemcili bir Galaxy S4 benchmark skorlarında ortaya çıktı

Hâli hazırda Exynos 5 Octa ve Snapdragon 600 olmak üzere iki farklı versiyona sahip olan Galaxy S4 modeline yeni bir versiyon daha eklenebilir. 

AnTuTu benchmark skorlarında ortaya çıkan SHV-E330S kod numaralı cihaz, gelen bilgilere göre Güney Kore'de yıl sonlarına doğru piyasaya çıkacak olan Galaxy S4 modeline işaret ediyor. 

Ancak skorlarda modelin 2265MHz saat hızında çalışan bir işlemciye sahip olduğu görülüyor. Bu da modelde Snapdragon 800 çözümünün kullanılabileceği ihtimalini doğuruyor. 

Samsung genelde memleketinde amiral gemi modellerini bir iki donanım güncellemesi ile satışa sunmasıyla biliniyor. Yeni Galaxy S4 modelinde diğer bir önemli ayrıntı ise daha yüksek indirme hızlarına destek veren LTE Advanced hücresel ağının kullanılacak olması. 

Cihaz testten 24179 puan alabilmiş. Hâli hazırdaki versiyonlardan düşük görünen puanın henüz cihazda gerekli optimizasyonların yapılmamasından kaynaklandığı belirtiliyor. Normalde Snapdragon 800 Exynos 5 Octa işlemcisine yüzde 10 fark atıyor. 

Kaynaklar modelin Eylül ayında Güney Kore'de satışa sunulacağını iddia ediyor. Buna göre eğer iddialar doğruysa aynı dönemde hem Galaxy S4 hem de Galaxy Note 3 modeli Snapdragon 800 çözümüyle piyasada olacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1376 kez okundu.
30 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim