Mobil platformlarda keskin nişancılık konusunda pek çok heyecan dolu oyun bulunuyor ve bunlar grafik anlamında dolu dolu içerikler sunuyor. Sniper Who Forgot To Open Eyes ise ilginç bir işe imza atmış.
Sniper Who Forgot To Open Eyes gözünüzü kapatıp atış yapmanız gibi bir tecrübe yaşatıyor. 30 saniye içerisinde simsiyah ekranda herhangi bir yere tıklayarak göremediğiniz hedefleri denk getirmeye çalışıyorsunuz. Hedef vurdukça saniye ekleniyor ve puanlar da buna göre belirleniyor.
Oyunda ayrıca ekranda bir yere parmağınızı basarak tarama yaptığınız bir mod da mevcut. Ekranın üst kısmındaki mors alfabesine göre tarama sonucunu alırsanız hemen iki kere tıklayarak hedefi vuruyorsunuz. Son mod ise çok oyunculu ancak 3TL karşılığında açılabiliyor.
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:

