Anlık Bildirim

Sony PS Vita, oyun kaydetmeyi yine sınırlıyor


Sony'nin taşınabilir oyun konsollarını yakından tanıyanlar oyun kaydetme konusunda firmanın geleneğini bilirler. Haberlere göre bu gelenek PS Vita ile de devam edecek. 

Aralık ayında Japonya, Şubat ayında ABD ve Avrupa pazarına merhaba diyecek olan PS Vita için başlangıç paketleri ön siparişlere başladı. Japon Kotaku gazetesine göre yeni konsolda oyun kartuşuna veya harici depolama birimine kayıtlar alınabilecek. Ancak bu, PSP modelinde olduğu gibi hafıza kartı olmadan oyun oynanabileceği anlamına gelmiyor. 

Oyun kayıtları ve indirilebilir ek içerik için mutlaka harici hafıza kartı gerekiyor. Kart olmadan oyunlar başlatılamıyor, oynanamıyor. Bu haber özellikle bir süre hafıza kartı almadan yeni konsolun heyecanını yaşamak isteyenler için hayal kırıklığı olacak. 

PS Vita için yeni bir tür hafıza kartı çeşidi kullanılacak. Bu kartlar başka bir cihazda kullanılmaya uygun değil. 4/8/16/32 GB boyutlarında olacak kartların fiyatları da kısa süre sonra belli olacak. Ancak oyunseverlere ayrı kart almak yerine konsolla beraber kart hediyeli paketlerin tercih edilmesi tavsiye ediliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8254 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim