Anlık Bildirim

Sparkle, Calibre X660 Dual Fan ekran kartını duyurdu


NVIDIA yongalı ekran kartları üreten Tayvanlı Sparkle, üst seviyede özelleştirilmiş Calibre serisi ekran kartlarına yeni bir üye eklediğini duyurdu.

NVIDIA'nın Kepler mimarili GeForce GTX660 modelini temel alan Calibre X660 Dual Fan adlı ekran kartı, iki adet PWM detekli sessiz fana sahip ve 3 adet 6ø genişliğinde çok soğuk ısı borusu ile destekleniyor. Böylece sıcaklık, tüm önemli bileşenleri kaplayan soğutma yaprakları arasından kolay bir şekilde uzaklaştırılıyor. Referans kartlara göre sıcaklık 15 dereceye kadar daha düşük bir seviyede tutulabiliyor.

Calibre X660 Dual Fan üzerinde tantal kapasitörler, alaşımlı bobinler ve S08 Powerpack
adı verilen en iyi bileşenler kullanılıyor. Bu sayede hız aşırtma durumunda bile dengeli bir oyun performansı sağlanıyor.

Calibre X660 Dual Fan ekran kartı 960 CUDA çekirdeği taşırken, 1059MHz grafik performansına ulaşabiliyor. Bellek frekansı 6008MHz iken, 2GB GDDR5 belleğe sahip ve 192 bitlik hafıza arabirimi sunuyor. Fabrika çıkışı hız aşırtılmış olan ekran kartı, standart çalışma ile yüzde 8 daha fazla performans sunuyor ve hızını daha da artırmak mümkün oluyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim