Anlık Bildirim

SteelSeries’den Arctis 3 Bluetooth kulaklık

SteelSeries Arctis 3 kulaklık modeline Bluetooth desteği arayanlardansanız firma sizin için Arctis 3 Bluetooth adında hem kablolu hem de kablosuz kulaklığını tanıttı.

Oyuncu donanımları pazarının uzman isimlerinden SteelSeries, hem kablosuz olarak hem de kablolu olarak kullanılabilme imkanı sunan Arctis 3 Bluetooth adındaki yeni oyuncu kulaklığını tanıttı.

Arctis 3 Bluetooth ne sunuyor?

İki farklı bağlantı çeşidini sunuyor olması Arctis 3’ü simültane çalışan bir kulaklık haline getiriyor. Orijinal Arctis 3 modelinde sadece kablolu kullanım bulunmaktaydı. Örneğin kablolu olarak oyun seslerini dinlerken aynı zamanda kablosuz olarak çevrim içi müzik hizmetlerinden aktarım yapabilirsiniz.

40mm çapındaki neodim sürücüler 20-22,000Hz frekans aralığında çalışıyor ve yüzde 3 civarında harmonik bozulma oranı barındırıyor. Firma çok etkileyici ses kalitesi olduğunu belirtiyor.

Entegre çift yönlü mikrofon, True Acoustic Noise Cancellation teknolojisi sayesinde gürültü engelleyebiliyor ve ses kontrol tuşları var. Kulaklık tek şarj ile 28 saat kullanılabiliyor. Kutu içerisinden 1.2m ve 3m uzunluğunda kablolar çıkıyor. SteelSeries Arctis 3 Bluetooth kulaklığı 130$ fiyat etiketine sahip. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim