Anlık Bildirim

Sugar S20 dahili tercüman ile gelen ilk akıllı telefon oldu

Akıllı telefonunuza gelişmiş bir çeviri özelliği istiyorsanız Sugar S20 size hitap ediyor. Yapay zekâ tabanlı bir çevirmen ile gelen Sugar S20 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Bugün anlık olarak tercüme yapabilen pek çok yazılım ve donanım mevcut. Google veya Microsoft’un çeviri hizmetleri yanında telefona takılarak anlık çeviri yapan aksesuarlar da mevcut.

Sugar S20 özellikleri ve fiyatı

Fransız Sugar tarafından geliştirilen Sugar S20 akıllı telefonu ise gelişmiş bir tercüme yazılımı ile entegre gelen ilk model olma ünvanına sahip. Firma kendi ortaklığında geliştirdiği çeviri özelliğini yapay zekâ ile de desteklemiş.

Çeviri özelliği toplamda 104 dilde tercüme yapabiliyor. Kullanıcılar yazarak veya mikrofona konuşarak istedikleri cümleleri farklı dillere çevirebiliyor. Ayrıca kullanıcılar belirli bir müşteri hizmetine bağlanarak çeviri özelliği üzerinden derdini anlatabiliyor.

Çevirmen özelliği fotoğrafını çektiğiniz metinleri de destekli dillerde analiz edebiliyor. Yine hayvanların çıkardıkları sesleri analiz ederek belirli sonuçlara da ulaşabildiği ifade ediliyor. Çevrimen özelliği yan kısımdaki atanmış tuş ile aktif ediliyor.

Bunun haricinde telefonda 5.99 inçlik 2246x1080 piksel çözünürlüğünde ekran, çentik tasarımı, metal çerçeve ve cam kaplama gövde, Snapdragon 625 yonga seti, 4GB RAM, 64GB depolama kapasitesi, 12MP çözünürlüğünde çift arka kamera, 16MP çözünürlüğünde ön kamera şeklinde özellikler mevcut. Fiyatı ise 300$ olarak belirlenmiş.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim