Anlık Bildirim

System of a Down eşliğinde Mortal Combat X tanıtımı

Yeni nesil konsollara ve mobil platformlara iddialı bir şekilde gelmeye hazırlanan Mortal Combat X, kemik seslerinin geldiği resmi tanıtım videosunu da önemli bir işbirliği kapsamında hazırladı.

Geliştirici ekip resmi tanıtım videosu için System of a Down grubundan Shavo Odadjian ile kamera arkasına geçmiş. Ayrıca videoya hareketlilik katan müzik grubun Chop Suey parçasından alınmış.

Mortal Kombat X oyununda 100’den fazla ölüm animasyonu yer alırken; Sub-Zero, Scorpion, Raiden gibi popüler karakterler yanında yeni karakterler de sizi bekliyor olacak. Konsol tarafında ön sipariş verenler Goro karakterine de sahip olacak. 

Mobil oyunda grafikler üzerinde özenle çalışıldığı belirtilirken, konsol ile aynı tecrübeyi yansıtması isteniyor. Mobil platformlara özgü olarak bazı karakterlerin yeni animasyonları geliştirilirken, grafikler de  konsolları aratmayacak tarzda akıcı ve başarılı bir şekilde hazırlanmış. Oyun tecrübesi konusunda her iki platformda da aynı dinamiklerin korunacağı belirtiliyor. Oyun 14 Nisan itibariyle iOS ve Android için indirmeye sunulacak.  


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2930 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim