Anlık Bildirim

TP Link, akıllı telefon pazarının yeni oyuncusu oldu

Genellikle ağ tabanlı çözümler ile tanıdığımız TP-Link akıllı telefon pazarına gireceğini duyurdu. Uzun süredir ülkemizde de faaliyet gösteren şirketin akıllı telefonu Türkiye pazarında da satılacak.
TP Link, akıllı telefon pazarının yeni oyuncusu oldu
 
120 Ülkede faaliyet gösteren Çin menşeili TP Link genellikle ağ tabanlı çözümleri ile tanınıyor. Son zamanlarında akıllı ev sistemleri ve Power Bank ürünleri ile de gündeme gelen üretici yeni duyurusuyla akıllı telefon pazarına giriş yapacağını açıkladı. 
Neffos adındaki ürün grubu şirketin bu pazardaki ilk ürünü olacak. Teknik özellikleri paylaşılmayan akıllı telefon Şubat ayında piyasaya çıkacak ve Türkiye'de de raflardaki yerini alacak. Şirketin CEO'su Jeffrey Chao "Yeni akıllı telefonumuzla birlikte insanlar ve cihazlar arasında pürüssüz bir bağlantı kuracağız" şeklinde konuştu. Telekomünikasyon sektöründeki birikimini yeni modeline aktarmayı planlayan üretici bununla birlikte oldukça sade bir tasarım anlayışı sunacağını belirtti.
Açıklamada yeni nesil akıllı telefonların, kullanıcılarla ve evdeki diğer nesnelerle daha yakın bir bağlantı içerisinde olacağı üzerinde duruldu. Bu hedef doğrultusunda yola çıkan şirket kullanıcılara ideal bir ekosistem sunmayı amaçlıyor. Chao ayrıca gelecekte kullanılacak farklı kimlik saptama yöntemleri üzerinde çalıştıklarını da belirtti. 
Akıllı telefonun Türkiye pazarında satışa sunulacağı da açıklanırken, TP Link duyuruyla birlikte IDC2015 verilerini de paylaştı. Rapora göre şirket WiFi ürünlerinde pazarın %42.9'luk bir bölümüne hakim olmuş durumda. Geçtiğimiz yıl da 2 Milyar dolarlık gelire ulaşan üretici bu artışı ve pazardaki büyümesini ar-ge yatırımlarına ve kaliteli ürünlerine bağlıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim