Anlık Bildirim

Teknolojinin enleri “İLTEK Günleri” ile Yıldız Teknik Üniversitesinde

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde düzenenlenecek 13. İLTEK Günleri 20 Mart tarihinde başlıyor. İLTEK Günleri'nde teknolojinin ve savunma sanayinin öne çıkan firmaları öğrenciler ile bir araya gelecek.

 

Teknolojinin enleri “İLTEK Günleri” ile Yıldız Teknik Üniversitesinde Tam Boyutta Gör

Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri tarafından yıllardır düzenlenen ve teknoloji dünyasının önemli isimlerini öğrenciler ile bir araya getiren İLTEK Günleri etkinliğinin bu sene 13.'sü düzenlenecek. 13. İLTEK Günleri’nde önceki yıllarda olduğu gibi yazılım, elektronik, telekomünikasyon ve bilişim sektörünün öne çıkan firmaları katılımcı olacak.

İLTEK Günleri’nde ziyaretçileri yapay zekâ, blockchain, uzay teknolojileri, Internet of Things, siber güvenlik, akıllı şehirler gibi günümüzün ilgi duyulan konularının işleneceği paneller, şirket stantları, Work and Travel çekilişi ve eğitimler bekliyor.

Bu yıl Savunma Teknolojileri Fuarı düzenlenecek

Etkinliğin üçüncü gününde “Savunma Teknolojileri Fuarı” düzenlenecek. 22 Mart tarihinde Aselsan, Havelsan, TAI, TÜBİTAK BİLGEM, Savunma Sanayii İmalatçılar Derneği gibi savunma sektörünün öne çıkan markaları projelerini sergileyecek, üst düzey konuşmacılarıyla tecrübelerini katılımcılara aktaracak.

Geçtiğimiz yıl Sanal Gerçeklik Fuarı ile katılımcılar VR teknolojisinin gelişimine şahit olmuştu. Bu sene de savunma sanayinin öncü şirketleri ziyaretçiler ile buluşacak. 13. İLTEK Günleri, 20-21-22 Mart 2018 tarihlerinde Davutpaşa Kampüsü Elektrik-Elektronik Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim