Anlık Bildirim

Tonino Lamborghini'den 4000$'lık Antares akıllı telefonu

Tonino Lamborghini'den 4000$'lık Antares akıllı telefonu

Lüks sınıfına yönelik ürünleri ile tanıdığımız İtalyan Tonino Lamborghini, Android işletim sistemine sahip Antares adında yeni bir lüks akıllı telefonun tanıtımını yaptı.

Lamborghini Antares, 4 inçlik ekranında 960x540 piksel çözünürlük sunuyor ve gücünü 1.5GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli bir işlemciden alıyor. Ekran Gorilla Glass panel ile korunuyor.

Modelde 2GB RAM, 32GB depolama kapasitesi, microSD girişi, 13MP çözünürlükte arka kamera, Full HD video kaydı, 5MP çözünürlükte ön kamera, Android 4.2 işletim sistemi şeklinde diğer özellikler yer alıyor. Modelin hoparlörleri bir Yamaha amplifikatörü ile güçlendirilmiş. Lamborghini modelin Android 4.3 güncellemesini alacağını belirtiyor.

Modelin dış tasarımı bir Lamborghini aracını hatırlatırken, paslanmaz çelik kasa yapısı ise deri ile harmanlanmış. Model ilk olarak Aralık ayında Rus ve Çinli lüks tüketim meraklıları için 4000$ civarında bir etiketle piyasaya çıkacak. Gelecek yıl bahar aylarında ise İtalya, İngiltere ve ABD'de piyasada olacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3708 kez okundu.
29 kişi, toplam 31 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim