Anlık Bildirim

Toshiba dünyanın ilk 4K dizüstü bilgisayarını satışa sunuyor

Toshiba dünyanın ilk 4K dizüstü bilgisayarını satışa sunuyor

Televizyonlar ve monitörlerden içerik oynatıcılara kadar pek çok sektöre adımını atan 4K çözünürlükler artık dizüstü pazarında da kendisine yer buluyor. Toshiba dünyanın ilk 4K ekranlı dizüstü modelini satışa sunduğunu duyurdu.
İlk 4K ekranlı dizüstü modeli Lenovo y50 olsa da henüz satışa çıkmadığı için Toshiba Satellite P55t, bu alanda ilk olma fırsatını eline geçirmiş oldu. 

Satellite P55t 15.6 inçlik dokunmatik ekranında 3840x2160 piksel çözünürlük sunuyor. Böylece piksel yoğunluğu 282ppi seviyesine çıkıyor. Ayrıca gerçekçi renkler için doğal renk anlatımları kullanan Technicolor standardı sertifikası da ilk kez bir dizüstü modeline verilmiş oldu. Böylece her görsel gerçek renklerine yakın bir şekilde gösterilebilecek.

Toshiba içerik geliştiricileri daha çok hedeflediği P55t modeli ile birlikte kutu içerisinde Adobe Photoshop Lightroom 5 yazılımını da hediye edecek.

Köşeden köşeye bir ekran sunan cihaza Haswell tabanlı 4 çekirdekli Intel Core i7 işlemcisi güç verirken, 2GB DDR5 bellekli AMD Radeon R9 M265X grafik birimini de beraberinde getiriyor. Cihazda 16GB'a kadar DDR3 RAM, 1TB HDD, USB 3.0 portları, SD kart girişi, Harman Kardon hoparlör şeklinde diğer özellikler mevcut.

Satellite P55t modeli 22 Nisan itibariyle satışa sunulacak ve başlangıç fiyat etiketinin 1500$ seviyesinde olması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
804 kez okundu.
26 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, toshiba
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim