Anlık Bildirim

UMi Rome 3 GB belleği ve 90 dolarlık fiyatı ile dikkat çekiyor

Çinli üreticilerden UMi ses getirecek yeni akıllı telefonu Rome'u resmiyete kavuşturdu. Galaxy Note 5'e olan benzerliği ile dikkat çeken akıllı telefon 90 dolarlık fiyat etiketine sahip.
UMi Rome 3 GB belleği ve 90 dolarlık fiyatı ile dikkat çekiyor
 
Orta veya küçük ölçekli Çinli üreticiler genellikle piyasada bulunan popüler akıllı telefonların "çakma" modellerini üreterek ilgi toplamaya çalışıyor. Benzer bir hamle ise bu kez UMi'den geldi. Akıllı telefon üreticisi Galaxy Note 5 ile çok benzer bir tasarıma sahip yeni akıllı telefonu Rome'u duyurdu.

Rome'u özel yapan en büyük etken ise fiyatı. 90 Dolarlık fiyat etiketine sahip akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde HD (1280 x 720p) AMOLED ekran, 64-bit MediaTek MT6753 çipset, 3 GB bellek ve 16 GB depolama alanı gibi özelliklere sahip. MicroSD kart desteği konusunda henüz net bir bilgi verilmeyen telefonum arka kısmında 13 MP(Sony IMX164 sensör) ön kısmında ise 2MP çözünürlüğünde kamera yer alıyor.
Android 5.1 sürümü ile birlikte kutudan çıkacak model 7.9mm kalınlığa sahip. Ön kısımda ekran panelinin üzerindeki cam ise "2.5D" teknolojisi ile kasayla bütünleştirilmiş. Rome çalışmak için gerekli gücü ise içerisindeki 2500 mAh kapasiteli bataryadan karşılayacak. 90 dolarlık fiyatına göre kıyasladığımızda tasarım ve donanım olarak göz dolduran akıllı telefonun Çin dışarısında satışa çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil. Üretici modeli kendi ülkesinde ise önümüzdeki aylardan itibaren satışa sunacak.
UMi Rome 3 GB belleği ve 90 dolarlık fiyatı ile dikkat çekiyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9501 kez okundu.
29 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
umi, umi rome ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim