Anlık Bildirim

Volkswagen'in merakla beklenen elektrikli London Taxi Concept'i ortaya çıktı

Volkswagen'in uzun süredir merakla beklenen London Taxi Concept modeli sonunda ortaya çıktı.Gelecekte kullanılacak Londra taksilerine örnek olarak üretilen konsept modelin gelecek yıllarda üretim versiyonunun geliştirilebileceği belirtiliyor.

Volkswagen'in yeni geliştirdiği şehir otomobili Up! platformunda yükselen London Taxi Concept, 3.73 metre uzunluğa sahip. Markanın diğer modeli Fox'tan biraz daha kısa olan modelin kaput ve bagajı fazla çıkıntılı olmadığı için iç mekanın yeterince geniş olduğu belirtiliyor. Volkswagen'in elektrikli modellerine verdiği isim olan e-motion ailesinin bir üyesi olan London Taxi Concept, bataryaları tamamen doluyken 297 kilometreye kadar yol alabiliyor.

Fütüristik özellikleriyle dikkat çeken iç mekanda en çok büyük dokunmatik ekranlar göze çarpıyor. Bu dokunmatik ekranlardan gidilen rota ve çevredeki yerler hakkında bilgilere ulaşılabiliyor. Konsept otomobil güncel Londra taksi standartlarını karşılayamıyor olsa da gelecekteki sıfır emisyonlu Londra taksilerine örnek olması açısından önem kazanıyor.

VW London Taxi Concept
VW London Taxi Concept
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim