Anlık Bildirim

Web OS 2.2 desteği sunan HP Pre 3'ün Avrupa fiyatı belli oldu: 643$

Zamanında PDA denildiğinde aklımıza ilk gelen firmalardan Palm'ı bünyesine katarak yoluna devam eden HP'nin şubat ayında düzenlenen etkinlik kapsamında lanse ettiği webOS 2.2 destekli modeli Pre 3'ün firmanın resmi internet sitesinde 399,99 Pound yani 643$ olarak fiyatlandırıldığı ortaya çıktı. HP'nin yol haritasına göre Pre 3'ün sonbahar aylarından itibaren satışına başlanabilir. Diğer yandan ağustos ayının sonuna doğru akıllı telefonun stoklara giriş yapacağını tahminleyenler söz konusu.
1.4 GHz saat hızında çalışan Qualcomm MSM 8x55 işlemciden ve 512 MB RAM'den güç alan telefon, 3.58-inç boyutunda 480 x 800 piksel çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif ekran ile kızaklı QWERTY klavye donanımını bütünleştiriyor.
Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 2.1 ve GPS ile donatılan telefonda, 5 megapiksel çözünürlüğünde otomatik odaklama özellikli ve led flaşlı kamera bulunuyor. Kamera aynı zamanda 720p video kaydedebiliyor. Telefonun ön yüzünde ise görüntülü konuşma için VGA kamera konumlandırılmış.
İvme / ışık / mesafe sensörü, 3.5 mm jak girişi ve microUSB portuna sahip bataryası ise 1230 mAh. HP Pre 3'ün 8 GB ve 16 GB olmak üzere iki farklı dahili flash bellek seçeneğiyle gelmesi beklenmekte.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim