Anlık Bildirim
Şu anda 1 kişi burada

WhatsApp Durum özelliği Snapchat’ten daha fazla kullanıcıya sahip

İlk başta çok beğenilmese de WhatsApp Durum özelliği kullanıcılar arasında kısa sürede popüler oldu. Açıklamalara göre özelliği aktif olarak kullanan kişi sayısı 175 milyona ulaştı.

İnternetin en çok aktif kullanıcıya sahip iletişim ağı WhatsApp, kullanıma sunduğu özellikleri de bu sayede geniş kitlelere ulaştırabiliyor. Yakın zamanda kullanıma sunduğu Durum özelliği her ne kadar çok beğenilmese de büyük bir aktif kullanıcı sayısına ulaştı.

Snapchat zorlanabilir

Facebook tarafından yapılan açıklamaya göre Durum özelliği toplamda 175 milyon kullanıcıya ulaştı. Bu rakam Snapchat’in son açıkladığı 161 milyon aktif kullanıcısından daha fazla. Böylece Facebook’un Snapchat’e karşı oynadığı hamlelerin işe yaradığını ve rakibinin büyümesini yavaşlattığını görüyoruz. Ayrıca Facebook için de yeni reklam alanları açılmış oluyor.

WhatsApp Durum özelliği ABD’de olumsuz eleştiriler almıştı ancak denizaşırı ülkelerde daha çok beğenildiği ifade ediliyor. Elbette Snapchat’in bu tarz konseptlere insanları alıştırmış olmasının da önemi büyük. Bundan sonra Facebook’un WhatsApp üzerinde deneyeceği yeni konseptlerin boşa çıkmayacağı da anlaşılmış oluyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2301 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulamna haber, whatsapp status ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim