Anlık Bildirim

Windows 10 Ekim güncellemesi yine durduruldu

Windows 10 Ekim güncellemesinin üzerindeki kara bulutlar bir türlü dağılmıyor. Şimdi de bazı Intel grafik sürücülerinde uyumsuzluk başladı. Microsoft dağıtımı kısmi olarak durdurdu.

Microsoft’un Windows 10 platformuna yönelik olarak yılın ikinci yarısı için hazırladığı büyük güncelleme bir türlü tamamlanamadı. Sistemlerde çökmeye sebep olduğu için Ekim ayında durdurulan ve bir süre sonra yeniden başlayan Ekim 2018 güncellemesi şimdi de kısmi olarak durduruldu.

Yine hata var

Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre Windows 10 Ekim 2018 güncellemesi bazı Intel ekran sürücülerinde hataya sebep oluyor. Hata sonucunda HDMI, USB-C veya DisplayPort üzerinden bağlanan harici ekranlarda ses oynatımı düzgün yapılmıyor.

Hataya sebep olan sürücüler 24.20.100.6344 ve 24.20.100.6345 sürüm numaralarına sahip. Intel’in bu sürücüleri Microsoft’tan habersiz yayınladığı için optimizasyon dışında kaldığı ifade ediliyor. BU sürüme sahip olan Windows kullanıcılarına Ekim 2018 güncellemesi durduruldu. Microsoft ve Intel problemi çözdükten sonra dağıtım tekrar başlayacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16244 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, windows 10 cotober 2018 update ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim