Anlık Bildirim

Windows Phone tarafında Fhotolens ve Fhotostorage güncellendi

Supporting Computers tarafından Windows Phone 8 cihazlar için geliştirilen fotoğraf temelli Fhotolens ve Fhotostorage uygulamaları, sırasıyla v2.1 ve v1.4 sürümlerine güncellendi.
Güncellenen uygulamalardan Fhotolens, telefonlara sanal 10-24mm geniş açı lens desteğini getiriyor ve böylece yüksek çözünürlüklü ilginç fotoğraflar çekilebiliyor. HDR çekim desteği de bulunan uygulama, dikey ve yatay modda kullanılabiliyor dokunmatik netleme özelliğiyle geliyor ve yine iki parmak dokunma ile yakınlaştırmaya imkan tanıyor. Çekilen her fotoğrafı otomatik olarak kayıt altına alan Fhotolens, ön kamera ile ön flaş desteklerine de sahip. Yayınlanan yeni sürümüyle simgesi yenilenen uygulama, aynı zamanda tek çekimde tam çözünürlük sunuyor, daha hızlı ton haritalama yapıyor ve birçok hatadan kurtuluyor. Kişilerin dahili fotoğraf kütüphanesi ile fhotoroom'dan aradığı fotoğrafı daha hızlı bulabilmesi, görüntülemesi ve paylaşması için hazırlanan Fhotostorage ise, yeni sürümüyle Instagram ve Flickr desteklerine kavuşuyor. Bu ağlarda arama yapabilen uygulama, ayrıca beğenmeye göre sıralama yapabiliyor ve 720 şablon hatası ile tema sorunlarından da kurtuluyor.
4TL fiyat etiketi bulunan Fhotolens uygulamasına buradan, ücretsiz olarak sunulan Fhotostorage'a ise buradan ulaşabilirsiniz.
 
Windows Phone tarafında Fhotolens ve Fhotostorage güncellendi
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim