Anlık Bildirim

Xbox Live üzerinden platformlar arası oyun oynama hizmeti başladı

Windows Phone 7 kullanıcılarının Xbox Live hesaplarını telefonlarında kullanarak bu hizmetten faydalanacağı belirtilmişti. Microsoft, Xbox Live hesaplarının platformlar oyunlarda kullanımını aktif hal

Microsoft'un mobil işletim Windows Phone 7'nin en ilgi çekici özelliklerinden bir hiç şüphesiz ki kullanıcılara sunduğu Xbox Live ve oyun deneyimidir.

Windows Phone 7 kullanıcılarının Xbox Live hesaplarını telefonlarında kullanarak bu hizmetten faydalanacağı belirtilmişti. Microsoft, Xbox Live hesaplarının platformlar oyunlarda kullanımını aktif hale getirdi. Windows Phone 7 kullanıcıları, Xbox Live üzerinden karşılarındaki bilgisayar kullanıcılarıyla sıra bazlı (turn based) oyunlar oynayabilecek.

Bilgisayarları üzerinden bu hizmeti kullanan Windows Phone 7 işletim sistemli telefon sahipleri, istedikleri anda telefona geçiş yapıp oyuna kaldığı yerde devam edebilecek.

Web tabanlı bir oyun olan Game Chest Chess, Windows Phone 7 kullanıcılarını ve bilgisayar sahibi Xbox Live kullanıcılarını bir araya getiriyor.

İlgili siteye ulaşmak için buraya tıklayınız.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim