Anlık Bildirim

Xiaomi 25 Nisan’da yeni bir etkinlik düzenliyor

Geçen yılın başarılı Xiaomi Mi 5X modelinden sonra sıra Mi 6X modeline geldi. Gelişmeler ay sonunda bir tanıtım olacağı yönünde. Bu kez çok daha iyi bir kamera dizilimi var.

Yarın itibariyle oyuncu odaklı akıllı telefonu BlackShark’ı tanıtmaya hazırlanan Xiaomi ay sonunda da önemli bir etkinlik yapacak. Nisan ayını dolu dolu geçiren firmanın Mi 6X modelini tanıtması bekleniyor.

Xiaomi Mi 6X özellikleri

Geçen yıl Mi 5X modelini duyuran ve ardından Android One programı için A1 olarak yeniden isimlendiren Xiaomi, giriş seviyesine sunduğu başarılı kamera seti ile beğeni toplamıştı. Bu anlamda Xiaomi Mi 6X modelinden de beklentiler büyük.

Sertifika onaylarında 6 inçlik 2160x1080 piksel çözünürlükte bir ekrana sahip olduğu görülen Mi 6X modelinin 8 çekirdekli bir işlemciden gücünü aldığı ifade ediliyor. 4GB/6GB RAM yanında 64GB/128GB depolama kapasitesi yer alacak.

İddialara göre arka tarafta 12MP çözünürlüğünde Sony IMX486 + 20MP çözünürlüğünde Sony IMX376 sensörler bulunuyor. Ön kısımda ise 20MP çözünürlüğünde Sony IMX376 sensör yer alıyor. 2910mAh kapasiteli batarya hızlı şarj ile destekleniyor.

Mi 6X aynı zamanda Xiaomi A2 olarak Android One programında yer alacağı için segmentine göre oldukça ilgi çekici kamera özelliklerine sahip olduğu görülüyor. Geçen yılın modeli Omnivison sensörleri kullanmıştı. Henüz fiyat konusunda bir netlik yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4109 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi 25 april, xiaomi mi 6x ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim