Anlık Bildirim

Xiaomi Mi 5 videosu sızdırıldı

Xiaomi'nin merakla beklenen yeni amiral gemi modeli Mi 5 için Ocak ayı işaret ediliyor ancak internete sızan içeriklerle cihazın neye benzediğini artık biliyoruz.

Xiaomi'nin yeni amiral gemi modeli Mi 5 henüz piyasaya çıkmadı ancak internete sızdırılan görseller sayesinde artık az çok neler sunacağı belli oldu. Şimdi ise Xiaomi Mi 5 modelinin kısa bir incelemesinin yapıldığı ilk video internette paylaşıldı.

Videodaki şahıs, tahta bir kaide içerisine oturtulan Xiaomi Mi 5 modelinin arayüzünde kısa bir gezintiye çıkıyor. Tarayıcı da dahil cihazın birkaç fonksiyonu kısaca tanıtılıyor. Görsellerde cihazın ekran çerçevelerinin inceliği dikkat çekerken, alt kısımdaki Home butonu da kendisini belli ediyor. Amiral gemi serisinde hep kapasitif butonları tercih eden Xiaomi, ilk kez Home butonuna yer vermiş oluyor. Muhtemelen parmak izi okuyucusu nedeniyle Home butonuna ihtiyaç duyuldu.

Xiaomi Mi 5 amiral gemi modelinde 5.2 inçlik 2K ekran, 4 çekirdekli özelleştirilmiş Snapdragon 820 yonga seti, Adreno 530 grafik birimi, 4GB RAM, 16GB/64GB depolama kapasitesi, 16MP çözünürlüğünde arka kamera, 3030mAh gücünde batarya şeklinde özellikler olacağı iddia ediliyor. Model yaklaşık olarak 309$ seviyesinde seyredecek. Android tarafının en güçlülerinden birisi olması beklenen Xiaomi Mi 5'in özellikle fiyat çizgisi çok ses getirecek gibi görünüyor. 

Xiaomi Mi 5 yanında Xiaomi Mi 5 Plus adında farklı bir versiyon daha bekleniyor. Bu versiyonda ekranın 5.7 inç olacağı dile getirilirken, batarya da büyük boyuttan faydalanmak için kapasitesini artıracak. Videodaki cihazın Xiaomi Mi 5 Plus olacağını iddia edenler de mevcut.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7901 kez okundu.
20 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi mi5, xiaomi mi5 plus ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim