Anlık Bildirim

Xolo'nun Windows Phone cihazı dünyanın en hafif akıllı telefonu olacak

Xolo'nun Windows Phone cihazı dünyanın en hafif akıllı telefonu olacak

Microsoft'un Windows Phone ekosistemine henüz katılan Hintli akıllı telefon üreticisi Xolo, ilk akıllı telefonu ile pazara büyük ses getirmeyi planlıyor. 

Xolo'nun giriş seviyesine sunacağı yeni Windows Phone akıllı telefonu gelen bilgilere göre 100gr ağırlığı ile dünyanın en hafif akıllı telefonu olma ünvanını eline geçirecek. Bu klasmanda Xolo'ya en yakın rakipler şu an için 107gr ile Galaxy S4 mini, 112gr ile iPhone 5S ve 123gr ile HTC Desire 500 şeklinde sıralanıyor.

Temmuz ayında piyasaya çıkacak olan Xolo'nun Windows Phone akıllı telefonu 4.7 inçlik ekran ve Snapdragon 200 yongaseti taşıyacak ve yaklaşık 200$ fiyat etiketine sahip olacak. Dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon pazarı olan Hindistan'da Xolo başarılı Windows Phone satışları yapacağına inanıyor. 

İlk Intel işlemcili akıllı telefonun da sahibi olan Xolo, Windows Phone satışlarının da katkısıyla bu yıl akıllı telefon pazarında yüzde 15 civarında bir pay elde etmeyi planlıyor. Xolo bir nabız yoklama dönemi sonrasında Windows Phone cihaz sayısını artıracak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1096 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim