Anlık Bildirim

Yeni Apple TV kumandası çok nazik, kırılabilir

Her yeni teknoloji beraberinde kırılgan bir yapı da getiriyor. Yeni nesil Apple TV kumandasının kırılgan bir yapıya sahip olduğu bizzat yaşayanlar tarafından da teyit edildi.

Teknoloji dünyasında kendisini geliştiren ve yenilikler sunan cihazların daha kırılabilir bir yapıya sahip olmaya başladığını görüyoruz. Yeni nesil Apple TV ile birlikte sunulan dokunmatik özellikli uzaktan kumanda artık daha çok özen isteyen bir aygıta dönüştü.

Bir kullanıcıdan gelen bilgiye göre yaklaşık 60cm yüksekliğindeki kanepeden fayans zemine düşen yeni nesil Apple TV kumandasının dokunmatik paneli parçalarına ayrıldı ve bir daha kullanılamayacak hale geldi. Kullanıcı bunun üzerine yeni bir Apple TV kumandasını 79$ fiyat ödeyerek satın almak zorunda kaldı. Kumandada dokunmatik bir cam panel olduğu için zaten ilk izlenimler sert darbelerde problem olacağı yönündeydi. 

Önceki nesil Apple TV ürünlerinin kumandası oldukça sağlamdı. Düğmeli bir yapı barındırdığı için zayıf noktası olmayan eski kumandalar ne kadar düşerse düşsün paçayı kurtarmayı başarıyordu. Uzun süre bu yapıya alışan kullanıcıların yeni nesil Apple TV modeline terfi ederken biraz daha dikkatli olması gerekiyor. Ya da Türk usülü kumandayı çeşitli koruyucu naylonlara sarmak yolu da denenebilir.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4423 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple TV, apple tv remote might shatter ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim