Anlık Bildirim

Yeni Galaxy Tab S serisi benchmark testlerinde göründü

İnce kasa yapısı ile ilk günden bu yana beğeni toplayan Samsung'un Galaxy Tab S serisi, bu yıl yeniden tüketicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni seri için hazırlıklar son aşamada.

Kısa süre önce Windows 10 tarafına en ince tablet modellerinden birisini armağan eden Samsung, Android tarafında da hareketli günler geçiriyor. Bir süre önce Hindistan'a test için yeni tabletlerin gönderilmesi haberinden sonra, bu kez de benchmark skorları gelmeye başladı. 

Galaxy Tab S serisine ait olacağı belirtilen cihazlar, SM-T719 ve SM-T819 model numaralarına sahip. Seri zaten 7xx ve 8xx numaraları üzerinden gidiyor. Teste giden tabletleri de dikkat aldığımızda 9.7 inçlik Tab S3 için WiFi versiyonu SM-T813/LTE versiyonu SM-T819, 8 inçlik Galaxy Tab S3 için de WiFi versiyonu SM-T713/LTE versiyonu SM-T719 şeklinde bir sıralama karşımıza çıkıyor. 

>>Samsung'un bu yıl için planladığı tablet modelleri internete sızdırıldı

Benchmark skorlarına göre, 9.7 inçlik üyede 2048x1536 piksellik ekran çözünürlüğü, Galaxy A9 modelinden hatırlayacağımız Snapdragon 652 yonga seti, 3GB LPDDR4 RAM, Android 6.0 işletim sistemi, 8MP çözünürlüğünde arka kamera ve 2MP çözünürlüğünde ön kamera yer alıyor. 

8 inçlik üyede ise Snapdragon 652 yonga seti, 3GB LPDDR4 RAM, Android 6.0 işletim sistemi olduğu görülüyor. Cihazlar farklı testlere girdikleri için, donanım bilgileri de farklılaşıyor ancak 8 inçlik üyede yonga seti biraz daha düşük frekanslarda çalışıyor. Muhtemelen Samsung, iki cihazın da başabaş gitmesini istemiyor. 

Dünyanın en ince tabletleri arasında yer alan Galaxy Tab S serisi, ilk günden bu yana oldukça beğeniliyor. Yeni seride de incelik ön planda olacaktır. Bazı kaynaklar, gelişmelere bakarak MWC 2016 fuarında yeni serisinin boy göstereceğini ve Galaxy Tab S2 2016 şeklinde adlandırılacağını ifade ediyor. 
Yeni Galaxy Tab S serisi benchmark testlerinde göründü
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim