Anlık Bildirim

Yeni bir Angry Birds oyunu geliyor

Yeni bir Angry Birds oyunu geliyor

Angry Birds serisi ile büyük bir başarı yakalayan ve dev bir firma haline gelen Rovio bununla birlikte seriyi geri plana atacak kadar başarılı başka bir yapım geliştiremedi. Bu yüzden de Angry Birds serisine yatırım yapmaya devam ediyor. Firmanın son oyunu da Angry Birds serisine ait.
Angry Birds Under Pigstruction adındaki oyun serinin tasarım olarak yenilenmiş ve oynanış olarak da biraz optimize edilmiş hali. Sapan arkasında sıraya geçen kuşlar yerine bu kez ekranın alt kısmına kart şeklinde sıralanan ve istediğinizi seçebileceğiniz kuşlar mevcut.
Ayrıca oyun başlangıcında bazı büyüler de seçebiliyorsunuz. Altın ördek yağmuru oyuncuya ücretsiz veriliyor. Bunun haricinde çığ, fırtına gibi büyüler mevcut.
Oyunda boss dövüşlerinin yanında bazı bölümler çok katmanlı. Domuz kaleleri üstte ve altta yer alabiliyor. Yani tek bir kuşla tüm domuzları sıraya dizmeniz pek mümkün olmuyor. Bu bakımdan çeşitli yollarla kuşlarınızı diğer katmandaki kalelere ulaştırmanız gerekiyor. Oyun 270 seviye içeriyor ve Arena modunda oyuncular birbirleri ile de mücadele edebiliyor. Oyun şu anda Kanada Appstore'unde testlere başladı ve ücretsiz olacak.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim