Anlık Bildirim

Yeni nesil Apple Watch modellerine uyku izleme özelliği geliyor

Cupertino merkezli teknoloji şirketi Apple'ın yeni nesil akıllı saat modellerine uyku izleme özelliği ekeleceği belirtiliyor. Yayınlanan rapora göre şirket bu özelliği test etmeye başladı bile.
Şu an piyasadaki Apple Watch modelleri kullanıcıların uyku durumlarını izleyebiliyor. Uyku döngüsü gibi üçüncü taraf uygulamalar yoluyla ne kadar uyuduğunuzu takip eden bu özellik artık Apple Watch modellerine entegre olarak gelebileceği belirtiliyor.

Beddit geliştirebilir

Bloomberg'de yer alan Mark Gurman'ın yeni bir raporuna göre Apple, önümüzdeki dönemde piyasaya süreceği yeni nesil Apple Watch modellerinde kendi uyku izleme özelliğini sunmak istiyor. Gurman'a göre Apple bu özelliği Cupertino kampüsündeki kapalı kapılar ardında gizlice test ediyor ve her şey yolunda giderse de 2020 yılında piyasaya sürülecek Apple Watch modellerine ekleyecek.
Apple'ın geliştirdiği uyku izleme özelliğinin, geçmişte gördüğümüz diğer alternatiflere göre ne kadar farklı olacağı konusu henüz net değil. Ancak Apple'ın bu teknolojiyi bir üst noktaya taşıyacağı düşünülüyor. Zira şirket 2017 yılında uyku izleme cihazları geliştiren Beddit şirketini satın almıştı. Apple Watch'ın yeni özelliğini Beddit'in geliştireceği de sızan bilgiler arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim