Anlık Bildirim

Yoga Tablet 2 serisi detaylanıyor


Yoga Tablet 2 serisi detaylanıyor

Lenovo'nun Android işletim sistemi ile birlikte piyasaya sürdüğü Yoga Tablet tablet serisinin ilgi görmesi ile birlikte ikini nesil için de çalışmalar başladı. Firmanın yeni seride hem Android hem de Windows 8.1 işletim sistemine yer vereceği belirtiliyor. 

Yoga Tablet 2 olarak adlandırılacak seride şimdiye kadar 8 inçlik ve 13.3 inçlik iki modelin bilgilerine ulaşıldı. Yoga Tablet 2 işlemci anlamında da önemli değişikliklere imza atıyor. İlk seride MediaTek işlemcileri kullanan Lenovo, Yoga Tablet HD+ modelinde Snapdragon 400 yongasetine geçiş yapmıştı.

Yeni seride Intel'in Bay Trail tabanlı Atom Z3745 yongaseti kullanılıyor. 1.86GHz saat hızında kadar çıkabilen 4 çekirdekli Z3745 yongaseti beraberinde 600MHz hızında çalışan Intel HD grafik birimini getiriyor. 

Serinin 8 inçlik üyesinde Full HD IPS ekran, 2GB RAM, 16GB artırılabilir dahili bellek, 8MP çözünürlükte arka kamera, 7mm kalınlık, 6400mAh gücünde batarya şeklinde özellikler yer alıyor. Lenovo ilk olarak Android 4.4 işletim sistemli versiyonu ay sonunda piyasaya sürdükten sonra Windows 8.1 tabanlı versiyonu piyasaya sürecek. Android tabanlı versiyonun fiyatı 230 Avro olacak.

13.3 inçlik üyede ise 2560x1600 piksel çözünürlükte IPS ekran, 2GB RAM, 32GB artırılabilir hafıza, 8MP çözünürlükte arka kamera, 9600mAh gücünde batarya,12.3mm kalınlık şeklinde özellikler bulunuyor. 500 Avro fiyat etiketine sahip olan modelin Android versiyonundan sonra Windows 8.1 versiyonu da piyasaya sürülecek. 

Bu iki model haricinde Lenovo'nun 10 inçlik bir model daha hazırladığı belirtiliyor. Ancak henüz bu model ile ilgili ortaya çıkmış herhangi bir bilgi yok. Ancak şu haliyle serinin iki model ve 4 farklı versiyondan oluşacağı söylenebilir.  
 
Yoga Tablet 2 serisi detaylanıyor

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim