Anlık Bildirim

ZTE Blade V 2020'nin basın görselleri ve özellikleri ortaya çıktı

Önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi beklenen ZTE Blade V 2020'nin resmi basın görselleri ve teknik özellikleri ortaya çıktı. Akıllı telefonun nasıl bir fiyatla çıkış yapacağı da belli oldu.
ZTE, önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi beklenen yeni bir orta sınıf telefon hazırlıyor. ZTE Blade V 2020 olarak anılan ciahzın tasarımını gözler önüne seren basın göselleri yayınlandı.
Akıllı telefon FHD+ çözünürlükte 6.53 inç LCD ekranla gelecek. Cihazdaki ekranın sol üst köşesindeki delikte ise 16 megapiksel selfie kamerası yer alacak.
ZTE Blade V 2020'nin arka tarafında 48 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı lens, 2 megapiksel makro kamera ve derinlik sensöründen oluşan dörtlü kamera sistemi görev yapacak.

Fiyatı da belli oldu

Gücünü sekiz çekirdekli MediaTek Helio P70 yonga setinden alacağı belirtilen akıllı telefon 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile sunulacak. Ayrıca hafızasını microSD kart aracılığıyla 512 GB'a kadar genişletmek mümkün olacak.
Cihaz 4.000 mAh kapasiteli bir pilden beslenecek. ZTE Blade V 2020'nin Avrupa pazarında 280 euro (300 dolar) gibi bir fiyat etiketiyle satışa sunulacağı bildiriliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim