Anlık Bildirim

ZTE Blade V serisi yenilendi

ZTE'nin orta seviyeye yönelik olarak hazırladığı Blade V serisi, MWC 2016 fuarında yeni nesli ile tekrar sahneye çıkıyor. Yeni nesil bu kez metal kasaya geçiş yapmış.
Geçtiğimiz yıl ülkemizde de satışa başlayan ZTE Blade V akıllı telefon serisi, MWC 2016 fuarında yeni nesle terfi etti. 50'den fazla ülkede başarılı satışlar yapan Blade V serisi, yeni nesilde maliyet konusuna dikkat ederken, premium bir hissiyat vermeye çalışıyor. Seride iki ürün mevcut. 

ZTE Blade V7

Blade V7, 5.2 inçlik Full HD IPS ekrana sahip. 8 çekirdekli MT6753 yonga setinden gücünü alan Blade V7, 2GB RAM ve 16GB artırılamayan depolama kapasitesi ile destekleniyor. Arka kamera 13MP çözünürlükte iken, faz algılamalı otomatik odaklama desteği sunuyor. Ön kamera ise 5MP çözünürlüğe sahip. 

Metal alaşımlı bir gövdeye sahip olan ZTE Blade V7, ön panelde de 2.5D kavisli ekran kullanmış. En ince yerinde 3.5mm kalınlığa sahip olan cihaz, panel-ekran oranında yüzde 78.2 civarında bir seviye yakalamayı başarmış. 2500mAh kapasiteli bataryası ile cihaz, yaz aylarında Avrupa ve Afrika'nın bazı ülkelerinde satışa sunulacak. 
ZTE Blade V serisi yenilendi
 

ZTE Blade V7 Lite

Giriş seviyesine hitap eden modelde 5 inçlik 720p çözünürlüğünde ekran yer alıyor. 4 çekirdekli MTK6735P işlemcisinden gücünü alan modelde; 2GB RAM, 16GB artırılabilir kapasite, 8MP çözünürlüğünde ön ve arka kamera, metal kasa, parmak izi okuyucu, 2500mAh kapasiteli batarya şeklinde özellikler bulunuyor. Bahar aylarında satışa sunacak olan model, ilk olarak Rusya'ya gidecek. Her iki model de Android 6.0 işletim sistemi barındırıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim