Anlık Bildirim

Zenfone 2 4GB modelinin fiyatlandırması Tayvan'da ortaya çıktı

 
Zenfone 2 4GB modelinin fiyatlandırması Tayvan'da ortaya çıktı
Zenfone 2 modeli ile CES 2015'de boy gösteren Asus uzun süredir yeni modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyordu. İlk olarak ana vatanında Zenfone 2 satışına başlayacak marka daha önce 4GB modelin fiyatını açıklamamıştı anca kendi ülkesindeki satışla bu model hakkında ilk fiyat bilgileri ortaya çıkmış oldu.
Telefonun 5 inç ve 5.5 inç varyasyonlarının bazı fiyatları Asus Tayvan sitesinde yer alırken 5 inç model için en düşük fiyat ABD dolarına çevrildiğinde 158 dolar gibi bir fiyata tekabül ediyor. 4GB RAM'e sahip 5.5 inçlik modelin ise 32GB depolama kapasiteli seçeneği 8990 Yeni Tayvan Doları(TWD) (Yaklaşık 750TL) satış fiyatına sahip, birim ABD dolarına direk çevrildiğinde ise  285 Dolar gibi bir fiyatlandırma ortaya çıkıyor.

Yine 4 GB model ve 5.5 inç ekrana sahip modelin 64 GB seçeneği ise 9990 TWD (Yaklaşık 830 TL) fiyatla satışa sunulacak. Fiyatları direk TL birimine çevirip aktarmış olsak da bu fiyatlara ülkemizde ekstra vergilerin ekleneceği ve artacağını hatırlatamakta fayda var. Ayrıca bahsi geçen ZE551ML modelin Intel Atom Z3580 çipsetini kullandığını da belirtelim. Cihaz Tayvanda 23 Martta satışa başlayacak iken bu ay içinde Çin, Singapur ve Fransa'da da satışa sunulması planlanıyor, ilerleyen aylarda ise global anlamda satışa çıkacak.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11408 kez okundu.
33 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
4gb, olacak ve zenfone 2
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim