Anlık Bildirim

Synology yeni NAS serilerini duyurdu

Ofis veya ev kullanımına yönelik olarak çok sürücülü ağ depolama ürünleri arıyorsanız Synology tarafından duyurulan XS ve Value serilerine bir göz atabilirsiniz.

Ağa bağlı depolama ürünleri - NAS dendiğinde akla ilk gelen firmalardan olan Synology, önemli özellikler sunan yeni serilerini tanıttı. XS ve Value serileri hem ofis tarafında hem de ev tarafında kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor.

Farklı ihtiyaçlar

Synology XS serisi üst seviye ve firmanın ilk 6 yuvalı NAS cihazını barındırıyor. DS3018xs modeli çift çekirdekli Intel Pentium D1508 işemcisinden gücünü alan cihaz 32GB’a kadar RAM seçeneği sunuyor. Güçlü donanım sayesinde AES-NI şifrelemeleri ile en iyi koruma sağlanıyor.

Cihazın yanına iki adet Synology DX1215 ekleyerek toplamda 30 sürücüye kadar çıkabiliyorsunuz. 4 adet Gigabit LAN portu olan cihaz 2.23MB/s sürekli okuma hızı ve 265 000 sıralı okuma IOPS performansı sunuyor. Cihazda opsiyonel olarak 10GbE ve M.2 SATA SSD desteği de var.

Value serisi ise biraz daha maliyet odaklı hazırlanmış. DS418 modeli 1.4GHz hızında 4 çekirdekli bir işlemciden gücünü alıyor. 2GB RAM ile desteklenen model iki adet LAN portuna sahip. H.265 4K şifreleme sunan model donanım bazlı şifreleme motoru barındırıyor.

 

Synology yeni NAS serilerini duyurdu Tam Boyutta Gör

İKi yeni seri yanında Plus serisine de 3 yeni model eklenmiş. DS918+ ve DS718+ modelleri çift veya 4 çekirdekli Intel Celeron işlemcilerle destekleniyor. Takviye yoluyla 7 veya 9 sürücü kullanabileceğiniz modeller iki LAN portu ile geliyor. Ayrıca H.265/H.264 4K şifreleme iki kanal ile destekleniyor. Yeni modeller önümüzdeki günlerde satışa çıkacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim