Anlık Bildirim

Apple, AirPods Pro 2'yi gelecek yıl piyasaya sürecek

Analist Ming-Chi Kuo, Apple'ın 2. nesil AirPods Pro kulaklıkları hakkındaki öngörülerini paylaştı. Kuo, AirPods Pro 2'nin 2022 yılında tanıtılacağını söyledi.

AirPods Pro 2, 2022'de tanıtılacak Tam Boyutta Gör

Apple analisti Ming-Chi Kuo, Apple'ın 2019 yılında tanıttığı AirPods Pro'nun halefi konusunda bazı bilgiler paylaştı. Kuo'ya göre AirPods Pro 2, bu yıl içerisinde tanıtılmayacak. Analist, 2. nesil kulaklıkların önümüzdeki yıl içerisinde tanıtılacağını öngörüyor.

 AirPods Pro 2, 2022'de gelecek

Ming-Chi Kuo, 2. nesil AirPods Pro'nun yenilikçi bir deneyim sunacağını söylese de bu konuda bir ayrıntı paylaşmadı. Analist ayrıca azalan AirPods talebi yüzünden bu yıl gerçekleştirilecek sevkiyatlarda bir düşüş yaşanacağını ve 70-75 milyon adet ile sınırlı kalabileceğini söylüyor.

Bu yıl için düşük sevkiyat adetleri öngörse de Kuo, 2022 yılında özellikle AirPods Pro 2'nin tanıtılmasıyla beraber satışların 100 milyon adedi geçebileceğini belirtiyor.

Bloomberg tarafından geçtiğimiz günlerde paylaşılan bir haberde Apple'ın 2. nesil AirPods Pro'sunun 'fitness izlemeye odaklanan güncellenmiş hareket sensörleri' içerebileceğine yer vermişti.

Apple, her ne kadar AirPods Pro 2'yi bu yıl tanıtmayacak olsa da şirketin orta seviye AirPods 3 kulaklıklarını bu yıl Eylül ayında iPhone 13 serisi ile birlikte tanıtması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim