Anlık Bildirim

Casusluk yapabilen şarj kutusuyla AirPods Pro 2 tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri

Apple, ikinci nesil AirPods Pro modelini duyurdu. Peki AirPods Pro 2 özellikleri neler? İşte AirPods Pro 2022 fiyatı ve özellikleri:                             

Apple, Far Out etkinliğinde iPhone 14 serisi ile birlikte AirPods Pro 2. nesil kulaklığı tanıttı. İşte AirPods Pro 2 özellikleri:

AirPods Pro 2 özellikleri ile neler sunuyor ❓

AirPods Pro yenisi merakla bekleniyordu. 2019’da tanıtılan AirPods Pro kulaklığın yeni sürümü AirPods Pro 2 olarak tanıtıldı. AirPods Pro 2022, tamamen yeni özelliklere ek olarak, geçen yılki AirPods 3. nesil ile gelen bazı özellikleri de benimsiyor. Yeni AirPods Pro özellikleri neler? gelin bakalım:

H2 çip - Gelişmiş ses kalitesi 💥

2022 AirPods Pro modeli, ilk AirPods Pro’daki H1 çipine kıyasla önemli ölçüde geliştirme sunan kablosuz çipe sahip. Yeni çip, tahmin edeceğiniz üzere H2 çip olarak adlandırılıyor.

2. nesil AirPods Pro’daki yeni H2 çip, her zamankinden fazla işlevi yerine getiriyor. Bilişimsel algoritmalardan faydalanarak çok daha akıllı gürültü engelleme, üç boyutlu ses ve daha uzun pil ömrü özelliklerini aynı anda sunuyor. Yeniden tasarlanan iç kısım mikrofonu, aramalarda ve görüntülü görüşmelerde sesi doğal haline daha yakın bir şekilde duymanızı sağlıyor. Önceki modellere kıyasla 2 kata kadar daha fazla gürültü engelleme özelliğiyle gelen yeni AirPods Pro, ekstra küçük boyut dahil 4 çift silikon kulaklık ucu ile geliyor. Adaptif şeffaf mod, gürültü yoğunluğunu en aza indiriyor (saniyede 48.000 kez azaltıyor) ancak dış sesleri de rahatlıkla duyuyorsunuz.

H2 çip Tam Boyutta Gör

Dokunmatik kontrol - Yepyeni kontrol 👆🏻

Çalma işlevlerini kulaklığın alt ucundan kolayca kontrol edebiliyorsunuz. Sesi ayarlamak için yukarı veya aşağı kaydırmanız, müziği çalıp duraklatmak veya aramayı yanıtlayıp sonlandırmak için basmanız yeterli. Basılı tuttuğunuzda da aktif gürültü engelleme ve adaptif şeffaf mod arasında geçiş yapıyorsunuz.

AirPods Pro 2 dokunmatik kontrol Tam Boyutta Gör

Kişiselleştirilmiş uzamsal ses 🤔

iPhone'daki TrueDepth kamerayla birlikte çalışan kişiselleştirilmiş uzamsal ses, kulak şeklinize en uygun dinleme deneyimi sunmak için var. AirPods Pro, kafa şeklinize göre bir profil oluşturuyor ve size özel profil kulaklığın bağlı olduğu tüm cihazlarla eşzamanlanıyor. Adaptif EQ, dinlediğiniz müziği kulaklığın kulağınıza oturma şekline göre gerçek zamanlı olarak ayarlıyor. Dinamik kafa izleme özelliği, FaceTime görüşmelerine üç boyutlu ses kazandırıyor. Uzağınızdaki kişiyle aynı odadaymış gibi konuşuyorsunuz.

Daha uzun pil ömrü 🔋

AirPods Pro 2, tam şarjla 6 saate kadar dinleme süresi, 4.5 saate kadar konuşma süresi sunuyor. Uzamsal ses ve kafa izleme özelliği etkinleştirildiğinde bu süre 5.5 saate düşüyor. Aktif gürültü engelleme açık, şarj kutusuyla 30 saate kadar toplam dinleme süresi sunuyor. AirPods 3. nesil ve ilk AirPods Pro, maksimum 4.5 saate kadar dinleme süresi sunuyordu. AirPods Pro 1. nesil, aktif gürültü engelleme ve şeffaf mod kapalıyken bile 5 saate kadar kullanım sunuyordu. Yeni AirPods Pro'nun MagSafe şarj kutusu, Apple Watch şarj aygıtıyla veya MagSafe şarj aygıtıyla şarj edilebiliyor.

AirPods Pro 2 şarj Tam Boyutta Gör

Yenilenen şarj kutusu, Bul özelliği 🧭

Yeni AirPods Pro şarj kutusu, Bul (Find My) desteğine kavuştu. Bu, şarj kutusunun kaybolması durumunda içinde kulaklıklar olmasa bile Bul uygulamasından yerinin bulunabileceği anlamına geliyor. Şarj kutusunun altındaki hoparlör delikleri de kaybolan AirPods Pro’nun bulunmasını daha da kolaylaştırıyor. Ayrıca pil azaldığında veya eşleştirme tamamlandığında farklı ses tonlarıyla uyarıyor.

AirPods Pro 2. nesil şarj kutusu, IPx4 sertifikasına sahip; bu, kulaklığı yalnızca yağmur altında değil, yoğun tempolu spor aktivitelerinde de rahatça kullanabileceğiniz anlamına geliyor. İlk AirPods Pro da tere ve suya dayanıklı tasarıma sahipti. Şarj kutusu yine Lightning kablosuyla şarj ediliyor. Apple’ın 2023 iPhone 15 serisi ile USB-C’ye geçmesi bekleniyor.

AirPods Pro 2 hoparlör Tam Boyutta Gör

Kulak içi algılamada daha iyi 👂🏻

Apple, AirPods Pro 2 modelinde kulak içi algılamayı daha sorunsuz hale getirmek için çift optik sensör yerine ten algılama sensörü kullanıyor. Kulaklık cebinizde mi yoksa masada mı duruyor bunu doğru bir şekilde algılama ve kulaklığı çıkardığınızda sesin aniden duraklatılması bu yeni sensör sayesinde mümkün oluyor.

Tasarımda değişiklik yok 👎🏻

AirPods Pro yenisi, Beats Studio Buds gibi gövdenin olmadığı, daha kompakt bir tasarımla gelecek iddiası gerçekleşmedi. AirPods Pro 2. nesil, tasarım noktasında hiçbir değişlik sunmuyor.

AirPods Pro 2. nesil Tam Boyutta Gör

AirPods Pro 2 özellikleri 🎧

  • Dinamik kafa izleme özellikli kişiselleştirilmiş uzamsal ses
  • Adaptif şeffaf mod
  • İki kata kadar daha fazla aktif gürültü engelleme
  • Ten algılama sensörü
  • Dokunmatik kontrol
  • Apple H2 kulaklık çipi
  • IPX4 sertifikası (tere ve suya dayanıklılık)
  • Boyut ve ağırlık: 30.9 x 21.8 x 24.0mm, 5.3 g
  • Pil: 6 saate kadar dinleme, 4.5 saate kadar konuşma süresi
  • Bluetooth 5.3
  • Hoparlör ve askıya sahip MagSafe şarj kutusu

AirPods Pro 2 özellikleri Tam Boyutta Gör

AirPods Pro 2 fiyatı ve çıkış tarihi 💲

Bazı kullanıcılar için AirPods Pro 2 özellikleri kadar fiyat bilgisi de önemli. AirPods 2 Pro ne kadar? merak edenler için Apple AirPods Pro 2. nesil fiyatı 249 dolar. AirPods Pro 2 Türkiye fiyatı ise; 5399 TL. AirPods Pro 2 ne zaman çıkacak? merak edenler için, ön sipariş tarihi 9 Eylül, satış tarihi 23 Eylül olarak açıklandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
32438 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
airpods, Apple Event ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim