Anlık Bildirim

Altec Lansing, iMT320 adlı iPod Dock uyumlu taşınabilir hoparlörünü piyasaya sürüyor

Altec Lansing, iMT320 adlı iPod Dock uyumlu taşınabilir hoparlörünü piyasaya sürüyor.

Altec Lansing inMotion Compact - iMT320

Kulaklıklar, ses sistemleri gibi birçok ses çözümü bulunan Altec Lansing, iPod Dock uyumlu inMotion Compact, iMT320 kod adlı, hoparlörünü piyasaya sürüyor.

İlk olarak CES etkinliğinde kendini gösteren iMT320, taşınabilir bir iPod Dock hoparlör olarak benzerlerinden ayrılıyor. iPod uyumluluğu yanında iPhone ile uyumluluk sertifikası da bulunan ürün, telefon özelliğinden dolayı gelen sesteki bozulma etkilerini pasifize edebiliyor. Altec Lansing, iPod/iPhone sahibi olmayanları da unutmamış. Ürün, 3,5 mm jack girişi sayesinde DVD/CD oynatıcı, Mp3 çalar gibi birçok cihaz ile çalışabiliyor. 4 adet AA boyutundaki pil ya da DC IN girişinden bağlanabilen adaptör iMT320'nin güç kaynağı olabiliyor. Ayrıca adaptör ile kullanımında aynı zamanda iPod/iPhone'u şarj da edebiliyor.

Arka kısmında görünen ayaklığı, ürünün üzerine dolanarak katlanabiliyor. Katlanan kısım ürünü koruma görevi de görüyor ve ürünü güvenle taşınabiliyor. iMT320, 2 adet 5'er cm'lik neodmiyum mıknatıslı hoparlöre ve Audio Alignment ses teknolojisine sahip. Bu sayede boyutlarından beklenmeyecek kalitede tatminkar baslar ve temiz ses alınabiliyor. Boyutları ise 11 x 24,3 x 4,6 cm olan iMT320'nin, 80 Dolar fiyat etiketi ile Şubat ayı içerisinde piyasada olması bekleniyor.

 

Altec Lansing'den iMT320 iPod Dock hoparlör
Altec Lansing'den iMT320 iPod Dock hoparlör
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim