Anlık Bildirim

Apple çalışanları kendilerine iyi davranan müşterilerin cihazlarını ücretsiz değiştiriyor

Apple'ın "iyi" müşterileri ödüllendiren politikası ortaya çıktı. Buna göre şirket çalışanları, kendilerine iyi davranan az sayıda müşterinin cihazını değiştirerek onlara jest yapabiliyor.

Apple çalışanları kendilerine iyi davranan müşterilerin cihazlarını ücretsiz değiştiriyor Tam Boyutta Gör

Eski bir Apple çalışanı, Apple'ın müşteri hizmetleriyle ilgili daha önce hiç duyulmamış bir politikasını ele verdi. Buna göre şirket çalışanları, kendilerine iyi davranan sınırlı sayıda müşteriyi ödüllendirmek adına pahalı bir onarımı ücretsiz gerçekleştirebiliyor ya da ihtiyaç halinde müşterinin cihazını yenisiyle değiştirebiliyor.

Apple'dan "kibar ve iyi" müşterileri ödüllendirme yetkisi

Apple'ın gizli olarak nitelendirilen politikasını TikTok'ta paylaştığı bir video ile duyuran eski Apple çalışanı, personelin kibar ve iyi müşterileri ödüllendirmeye hevesli olduğunu söyledi. Bu yaklaşımın, çalışanların belirli bir kota dahilinde iPhone'ları ücretsiz tamir etmesine veya değiştirmesine olanak sağlayan gizli bir Apple politikasına işaret ettiği tahmin ediliyor.

Apple, daha önce de kullanıcı memnuniyeti adına bu tarz hamlelerde bulunmuştu. Öyle ki olumlu kullanıcı deneyimlerine yansıyanlar arasında, garantisi bitmiş cihazlarının ücretsiz onarıldığı ve bazı cihazların yeni bir cihazla değiştirildiği gibi durumlar yer almıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17032 kez okundu.
77 kişi, toplam 78 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple store, apple genius bar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim