Anlık Bildirim

Apple’ın yeni AR/VR başlığı iPhone'a ihtiyaç duyabilir

Apple'ın yakında duyurusu yapılması beklenen arttırılmış gerçeklik başlığı hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Yeni başlık, tüm özelliklerinin çalıştırılması için iPhone'a ihtiyaç duyabilir.

Apple’ın yeni AR/VR başlığı iPhone'a ihtiyaç duyabilir Tam Boyutta Gör

Apple’ın arttırılmış sanal gerçeklik başlığı üzerinde çalıştığı uzun süredir biliniyordu. Yeni cihazın 2022 ya da 2023 yıllarında piyasaya sürülmesi beklenirken yeni bilgiler ortaya çıktı ve başlığın tüm gücünü kullanabilmesi için iPhone'a ihtiyaç duyacağı söyleniyor.

Sınırlı deneyim sunacak

Yeni cihaz, Şirketin 5 nanometre çipini taşırken, LİDAR sensör ile beraber birden fazla kamera donanımı içerek. Bunun yanı sıra 8K çözünürlüğe sahip 2 adet ekranı bulunacağı söylenen cihazın işlemcisi, diğer Apple modellerinden daha zayıf olacak. Ayrıca yapay zeka ve makine öğrenme yetenekleri olmayacak.

Tek başına sınırlı özellikler sunacak başlık, kablosuz veri iletimi, video sıkıştırma ve enerji verimliliği özellikleri ile gelecek. Apple’ın farklı ürünlerini düşündüğümüzde yeni çıkan iddiaların gerçek olma ihtimali oldukça yüksek. Şirketin, kullanıcıları kendi ekosistemine daha fazla entegre etmek istediği biliniyor ve Apple Watch saatlerin bazı özelliklerinin çalışması için iPhone gereksinimi taşımasını da buna örnek olarak gösterebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim