Anlık Bildirim

Apple, klasik müzik yayıncısı Primephonic'i satın aldı

Apple, geçtiğimiz günlerde bir klasik müziği yayını hizmeti veren Primephonic'i satın aldığını duyurdu. Apple bu yayını, ayrı bir uygulama olarak kullanıcılara sunacak.

Apple, Primephonic'i satın aldı Tam Boyutta Gör

Apple, klasik müzik yayını hizmeti Primephonic'i satın aldı. Apple bu yayını, 2022'de bağımsız bir Apple Music uygulaması olarak piyasaya sürecek. Apple Music, klasik müziğe daha kapsamlı bir şekilde el atmaya başlıyor. Yaptıkları bir basın açıklamasında Apple yetkilileri, 2022 yılında ortaya çıkacak olan sonucun önemli ölçüde geliştirilmiş bir klasik müzik deneyimi yaratacağını söyledi. 

Hemen geçerli olmak üzere Primephonic artık yeni müşteri kabul etmiyor. Ayrıca hala hizmet veren bu yayın, 7 Eylül'de tamamen kapanacak. Öte yandan Apple, Primephonic'in çalma listelerinin ve "özel ses içeriğinin" ilk olarak Apple Music'e entegre edileceğini söyledi. Daha sonra da Apple, besteci ve repertuara göre daha iyi tarama ve arama yetenekleri, klasik müzik meta verilerinin ayrıntılı gösterimlerini ve ayrıca yeni özellikle ve avantajları kendi uygulamasına entegre edecek. 

Apple, Primephonic'i satın aldı Tam Boyutta Gör

Primephonic üç yıl önce piyasaya sürülmüştü ve ekibi bu anlaşmanın ölçek ve daha fazla dinleyiciye ulaşmakla ilgili olduğunu söylüyor. Şirket internet sayfasında yazdığı bir notta şöyle dedi:  "Sadece klasik bir girişim olarak, küresel klasik dinleyicilerin çoğuna ve özellikle de diğer birçok müzik türünü dinleyenlere ulaşamıyoruz. Bu nedenle misyonumuza ulaşmak için tüm müzik türlerini kapsayan ve aynı zamanda klasik müziğe olan sevgimizi paylaşan lider bir yayın hizmetiyle ortak olmamız gerektiğine karar verdik". 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim