Anlık Bildirim

Apple; Scout FM girişimini satın aldı

İlgi duyduğunuz alanlarla ilgili yapay zeka algoritmalarını kullanarak podcastler toplayan ve bunları koleksiyon haline getiren Scout FM girişimi Apple tarafından satın alındı.

Apple; Scout FM girişimini satın aldı Tam Boyutta Gör

Apple Music hizmetine büyük yatırımlar yapan ve hızlı bir şekilde yükselmesini sağlayan Apple; kritik hamleler yapmaya devam ediyor. Podcast trendinin ivme kazandığı bir dönemde önemli bir satın alım yaptı.

Scout FM kimdir?

Scout FM girişimi beğenilen podcast yayınlarını bir radyo istasyonu haline getirmesi ile tanınıyordu. Örneğin ilgi alanınız spor ise spor ile ilgili bir podcast koleksiyonu oluşturuluyor ve istasyon şeklinde kullanıcıya sunuluyor.

Girişim bu koleksiyonu oluştururken listelerinizdeki ilgi alanlarınızı ve seçimlerinizi inceleyerek yapay zeka algoritmalarından yararlanıyor. Scout FM hali hazırda tercih edilen bir uygulamaydı.

Apple’ın Scout FM algoritmaları ile ilgilendiği tahmin ediliyor. Podcast koleksiyon algoritmalarının CarPlay ağırlıklı olarak ekosisteme entegre edilmesi bekleniyor. Scout FM uygulamaları App Store, Google Play ve Amazon Appstore mağazalarından kaldırıldı. Şimdilik satın alım bedeli bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim