Anlık Bildirim

Amazon Music uygulaması Apple TV platformunda kullanıma sunuldu

Amazon Music aboneleri artık uygulamayı Apple TV ve Apple TV 4K platformlarında kullanabilecekler. Uygulamayı çalıştırabilmek için cihazın TVOS 12.0 ve üstü işletim sistemini çalıştırması gerekiyor.

Amazon Music uygulaması Apple TV platformunda kullanıma sunuldu Tam Boyutta Gör

Amazon'un resmi blog sayfasında Apple TV kullanıcılarını sevindirecek bir duyuru yapıldı. Kullanıcılar artık Amazon Music uygulamasını Apple TV ve Apple TV 4K platformlarında kullanabilecekler.

Şimdilik 13 ülkede kullanıma sunuldu

Amazon Music, sınırsız aboneliğinin bir parçası olarak ayda 9.99 ABD doları karşılığında 50 milyon şarkıdan oluşan bir arşive erişim sağlıyor. Şarkılar çevrimdışı dinlenebiliyor ve reklam da içermiyor. Amazon Prime aboneleri ise bu planın bir parçası olarak sadece 2 milyon şarkıdan oluşan bir arşive erişimi sağlayabiliyorlar.

Amazon Music uygulaması Apple TV platformunda kullanıma sunuldu Tam Boyutta Gör

Apple TV kullanıcıları bugünden itibaren Amazon Music uygulamasını Apple TV için App Store'dan indirebilir ve Apple TV 4K ve Apple TV HD'deki milyonlarca şarkı ve binlerce çalma listesi ve istasyona erişebilecekler. Hizmetin sunulduğu ülkeler ise şu şekilde belirtilmiş: ABD, İngiltere, Avustralya, Yeni Zelanda, Brezilya, Kanada, Fransa, İtalya, İspanya, Almanya, Meksika, Japonya ve Hindistan.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim