Anlık Bildirim

Apple Watch, kalp sorunları sebebiyle bayılan bir kadının hayatını kurtardı

Düşme Algılama özelliği sayesinde birçok insanın hayatını kurtaran Apple Watch, bu sefer aortunda yırtık olan bir kadının hayatını kurtardı. İşte detaylar:     
Apple Watch, bayılan bir kadının hayatını kurtardı Tam Boyutta Gör
Apple Watch'ta bulunan Düşme Tespiti özelliği hayat kurtarmaya devam ediyor. Bu özellik sayesinde daha önce birçok insanın hayatının kurtulduğunu sizlere bildirmiştik. Yakın bir zamanda ise bir kez daha hayat kurtaran Apple Watch, iş gezisi için seyehat eden bir kadının aortundaki yırtık sebebiyle yere yığılmasının ardından acil servisi arayarak kadının hayatını kurtardı.

Apple Watch sayesinde aortunda yırtık olan kadına zamanında müdahale edildi

Apple Watch kullanıcısı bir anne, iş sebebiyle çıktığı bir seyehatte göğüsünde bir ağrı hisssetmeye başladı. Ardından arkadaşlarına durumu açıklayan bir mesaj gönderdi. Ancak kadının mesajı göndermesiyle yere yığılması bir oldu. Bayılan kadının yardımına koşan bir arkadaşı acil servisi aradı. Ancak acil servis zaten bir ambulansın oraya gelemek üzere yola çıktığını bildirdi.

Apple Watch, bayılan bir kadının hayatını kurtardı Tam Boyutta Gör
Apple Watch'un acil servisi aramasıyla gelen ambulans sayesinde hastaneye kaldırılan kadın, aortundaki yırtık sebebiyle ameliyata alındı. Ameliyattan birkaç gün sonra, Apple Watch'ın yardım çağırdığını ve hastaneye hızlı ulaşıması sebebiyle hayatta kaldığını açıklayan kadının sağlık durumu şu anda iyi. 

Kadının yaşadıkları, kızı tarafından Reddit'te paylaşıldı. Kızı yaptığı paylaşımda, daha öncesinde böyle haberlerin uydurma veya abartı olduğunu düşündüğünü ancak başına gelince ne kadar önemli bir özellik olduğunu belirtti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim