Anlık Bildirim

Apple Watch için henüz yayınlanmamış bir uyku uygulaması keşfedildi

Teknoloji devi Apple'ın geçtiğimiz ay tanıttığı yeni nesil Apple Watch modelleri için geliştirdiği ve henüz yayınlamadığı bir uyku uygulaması olduğu ortaya çıktı.

Apple Watch için henüz yayınlanmamış bir uyku uygulaması keşfedildi Tam Boyutta Gör

Apple'ın geçtiğimiz ay yeni iPhone ve Apple Watch modellerini resmi olarak tanıtmasından önce, Apple Watch modelleri için gelişmiş bir uyku uygulamasının geleceği söyleniyordu. Şirket lansmanda bu konuyla ilgili bir açıklama yapmazken, uygulamanın var olduğu ortaya çıktı.

Apple uygulamayı test ediyor olabilir

Apple konusunda güvenilir kaynakların başında gelen MacRumors'un okurlarından Daniel Marcinkowski, Apple Watch modellerinde henüz yayınlanmamış bir uyku takip uygulamasının olduğunu keşfetti. Kullanıcıların saatlerini düzenlenmelerini sağlayan ve alarm özelliğiyle entegre çalışan uygulamanın neden henüz yayınlanmadığı ise merak konusu.

Apple Watch için henüz yayınlanmamış bir uyku uygulaması keşfedildi Tam Boyutta Gör

Uygulamada yer alan özellikler, daha önceki sızıntılarda duyduklarımızla paralel diyebiliriz. Örneğin uyku uygulamasına alarm eklendiğinde, kullanıcı eğer alarmdan önce uyanırlarsa, Apple Watch bunu algılayacak ve alarmı kapatacağı belirtiliyor. Gelen söylentiler ise şirketin bu uygulamayı tam olarak hazır olduktan sonra, yayınlayacağı bir güncelleme ile kullanıcılara sunacağı yönünde.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim