Anlık Bildirim

Apple Watch sahipleri saat yanıklarından şikayetçi

Apple Watch sahipleri, akıllı saatin bileklerinde yanıklar ve bir kısım cilt problemlerine yol açmasından oldukça şikayetçi durumda.

Apple Watch sahipleri saat yanıklarından şikayetçi

Bu konudaki son şikayet, sinek kuşunu beslerken bileğinin sert bir şekilde yanmaya başladığını hisseden Appe Watch sahibi Anne Bracey'den geldi.

Bracey, bir arının kayışın altına girip onu soktuğunu düşündü, ama aslında canını acıtan şey akıllı saatin neden olduğu yanıktı. Ayrıca, yanık lekesinin boyutunun yaklaşık 7 cm. olduğu ortaya çıktı. Anne Bracey, Apple'dan saatini incelemesini ve sağlık açısından güvenli bir hale getirmesini istedi.

Birçok kullanıcı bu durumdan muzdarip

Tüketici Ürün Güvenliği Komisyonu'nun veri tabanında Bracey'in şikayetine benzer 18 şikayet bulunduğuna dikkat çekiliyor. İnsanlar, Apple Watch'larının "ciltte yanma ve pullanma", "yuvarlak kırmızı nokta", "ciltte şiddetli kızarıklık", "kaşıntılı kuru döküntü", "cilt tahrişi", "yanma", "kabarcık" vb. gibi reaksiyonlar göstermesinden şikayetçi.

Apple Watch sahipleri saat yanıklarından şikayetçi

Ayrıca, benzer şikayetler çeşitli forumlarda ve web sitelerinde de yer alıyor. Her ne kadar 18 kişi bu durumu Tüketici Ürün Güvenliği Komisyonu'na bildirmiş olsa da, bu tip sorun yaşayan birçok kullanıcının resmi makamlara başvurmadığı düşünülüyor. Apple'ın is henüz bu önemli konuda yorum yapmadığını söyleyelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20457 kez okundu.
32 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, Cep Tel Aksesuarları ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim