Anlık Bildirim

Qualcomm dört çekirdekli ve iki kamera desteğine sahip yeni akıllı saat çipi geliştiriyor

Lider çip üreticilerinden Qualcomm'un Snapdragon Wear 4100+'ın yerini alacak yeni akıllı saat çipi Snapdragon Wear 5100 ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

Qualcomm'un yeni akıllı saat çipinin detayları belli oldu Tam Boyutta Gör

Alman teknoloji portalı WinFuture, akıllı saatler için geliştirilen Qualcomm Snapdragon Wear 5100 yonga setine ilişkin bilgiler paylaştı.

Kaynağa göre, yeni çip, yakın zamanda duyurulan Samsung Exynos W920'nin (iki Cortex-A55 çekirdeği) iki katı olan dört Cortex-A53 çekirdeğinden oluşuyor. Aynı zamanda bu çekirdeklerin performanstan çok, saatin pil ömrüne olumlu etki yapacağı ifade edilmiş. Qualcomm'un çipi birden fazla konfigürasyonda test ettiği bildiriliyor. Bazıları 2GB LPDDR4X RAM ve 8 / 16GB eMMC depolama alanına sahip olmak üzere.

Qualcomm'un yeni akıllı saat çipinin detayları belli oldu

Snapdragon Wear 5100'ün ne zaman çıkacağı belli değil

Yeni yonga seti ayrıca, ana CPU çekirdeklerinden çok daha az güç tüketirken, adım sayma ve gerektiğinde Her Zaman Açık ekranı güncelleme gibi basit arka plan görevlerini yerine getirebilen AON yardımcı işlemcisini de geliştirecek.

İlginç bir şekilde Snapdragon Wear 5100, bazı çocuk saati modellerinde olduğu gibi biri 16MP ve diğeri 5MP olmak üzere iki kamerayı destekleyecek. Bir kamera fotoğraflar için, diğeri ise görüntülü aramalar için kullanılacak.

Ne yazık ki, Snapdragon Wear 5100'le gelecek akıllı saatlerin ne zaman çıkacağı ve yen çipin duyurusunun ne zaman yapılacağı hala bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim