Anlık Bildirim

Apple Watch Series 7 ön siparişlerinin önümüzdeki hafta başlaması bekleniyor

Güvenilir kaynaklardan sızan bilgilere göre Apple Watch Series 7 akıllı saat modelinin ön siparişleri önümüzdeki hafta açılacak ve ürün teslimatları Ekim ayı ortasında yapılacak.

Apple Watch Series 7 ön sipariş tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

İki bağımsız kaynak, Apple Watch Series 7 ön siparişlerinin önümüzdeki hafta başlayacağını doğruladı. Yeni ürünlerin teslimatlarının Ekim ortasında başlayacağı bildiriliyor.

AppleTrack'e göre, Apple Watch ile ilgili bir dizi ürün de dahil olmak üzere üst düzey aksesuarlar üreten premium marka Hermes'in müşterileri, "Apple Watch Series 7, 8 Ekim'den itibaren ön sipariş için hazır olacak" yazan kısa bir e-posta aldı.

Bu bilgi, Front Page Tech'e cihaz için ön siparişlerin önümüzdeki hafta başlayacağını ve Apple Watch Series 7'nin Ekim ortasında perakende satışa çıkacağını yazan, güvenilir kaynaklardan Jon Prosser tarafından da doğrulandı. Apple'ın etkinlik sırasında saatin lansman tarihini açıklamadığını hatırlatalım.

Apple Watch Series 7 ön sipariş tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Üretim sorunları Apple Watch Series 7'yi geciktirdi

Apple, birkaç yıldır üst üste yeni nesil amiral gemisi iPhone'ların yanı sıra yeni akıllı saatler de sunuyor. Ancak Eylül etkinliği öncesinde çeşitli kaynaklar, üretim sorunlarının Apple Watch Series 7 lansmanının zamanlamasını etkileyebileceğini iddia etti ve görünüşe göre olan buydu.

Yeni akıllı saat, önceki modele göre küçük bir tasarım değişikliğine sahip. Apple Watch Series 7 daha büyük bir ekran, daha güçlü bir çip ve daha dayanıklı kasa malzemeleri ile geliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim