Anlık Bildirim

Apple, kaybolan iPhone'un nasıl bulunabileceğini samanlı reklamla gösterdi

Apple, resmi YouTube kanalında kaybolan iPhone'un Apple Watch kullanarak nasıl bulunabileceğini gösteren "samanlıkta iğne aramak" temalı bir reklam filmi yayınladı.

Apple Watch'taki iPhone’a Ping At özelliğini kullanma Tam Boyutta Gör

Apple, iPhone ve Apple Watch arasındaki entegrasyonu ön plana çıkaran yeni bir reklam filmi yayınladı. Cupertinolu şirketin resmi YouTube kanalında yayınlanan kısa video "samanlıkta iğne aramak" deyiminden yola çıkıyor.

Reklam filminde bir çiftçinin saman balyaları ve yığınlarıyla dolu tarlasına geldiğini görüyoruz. Aracından inen çiftçi kaybolan iPhone'unu bulmak için Apple Watch'undaki "Ping" özelliğini kullanıyor ve telefonunun yerini kolayca buluyor.

iPhone’a Ping At özelliği nasıl kullanılır?

Apple söz konusu özelliği şu şekilde açıklıyor: "iPhone’unuz yakınlardaysa Apple Watch’unuz onu bulmanıza yardım edebilir. Ekranın en altına dokunup basılı tutun, yukarı kaydırarak Denetim Merkezi’ni açın, sonra "iPhone’a Ping At" simgesine dokunun. iPhone’unuz takip edebilmeniz için bir ses çıkarır."

Elbette ki herhangi bir iPhone kullanıcısının gerçek hayatta bu senaryoyu yaşama ihtimali düşük. Ancak bu reklam filminde öne çıkarılan işlevin, evde telefonlarını nereye koyduklarını sıklıkla unutanların işine yarayacağı da bir gerçek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
29019 kez okundu.
10 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple Watch, Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim