Anlık Bildirim

Xiaomi'den Samsung Galaxy Z Flip'e rakip geliyor

Xiaomi, katlanabilir telefon portföyüne farklı form faktörüne sahip yeni modeller eklemeyi planlıyor. Çinli markanın Galaxy Z Flip'e rakip olarak tasarladığı cihazın patent görüntüleri ortaya çıktı.

Xiaomi'den Samsung Galaxy Z Flip'e benzer telefon geliyor Tam Boyutta Gör

Xiaomi geçtiğimiz Mart ayının sonunda ilk katlanabilir telefonu olan Mi Mix Fold'u tanıttı. Ancak şirket bununla sınırlı kalmayacak. Yeni modeller yolda. Bunlardan birinin görüntüleri Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü (WIPO) kayıtlarında ortaya çıktı.

Patent görüntüleri, Samsung Galaxy Z Flip ve Moto Razr 5G'ye benzer bir katlanabilir akıllı telefonu gösteriyor. Xiaomi Flip olarak anılan cihaz "istiridye kabuğu" form faktörüne sahip. Yani tam ortadan ikiye katlanabiliyor.

Xiaomi'den Samsung Galaxy Z Flip'e benzer telefon geliyor Tam Boyutta Gör

Görüntülerin verdiği ipuçları

Cihazın ön ve arka tarafında çift kamera sensörü var. Arka panelde ayrıca küçük bir ekrana yer verildiğini görüyoruz. Sağda güç tuşu ve ses kontrol düğmeleri göze çarpıyor. Alt kısımda ise USB Type-C bağlantı noktası, SIM kart yuvası ve hoparlör ızgarası mevcut.

Telefon oldukça ince görünüyor. Buradan batarya kapasitesinin çok yüksek olmayacağı sonucuna varabiliriz. Xiaomi Flip'in teknik özellikleri konusunda henüz bir bilgi yok. Çinli markanın bu tasarımı ne zaman gerçeğe dönüştüreceğini ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim